Dimitri Berteloot - Anzegem

A- A A+

Binnenschilderwerk

Dimitri Berteloot - Anzegem - Binnenschilderwerk Kleur is een grote sfeerbepaler bij de (her)inrichting van uw interieur. Graag overlopen we bij Dimitri Berteloot met u de nieuwste trends en zoeken we samen naar de gepaste kleuren in het uitgebreide kleurenaanbod. Indien gewenst, laten we een kleurenconsulente bij u langskomen.

Doordat we veel aandacht besteden aan de voorbereiding van de muren en plafonds, kunnen we een perfecte afwerking garanderen met oog voor de kleinste details. Naast het traditionele schilderwerk (het schilderen van vliesbehang) zijn er verschillende technieken aan een opmars bezig. Deze overlopen we graag wanneer we bij u langskomen. U kan de technieken ook bezichtigen in de toonzaal van Boss Paints.

Enkele van de bijzondere technieken die wij toepassen:

Maroc

Een decoratieve stuctechniek op basis van kalk en marmerpoeder die zorgt voor een sober, zacht en fluweelachtig effect op uw binnenmuren. Deze back-to-nature-afwerking doet u ongetwijfeld wegdromen naar het verre Oosten.

Ice

Een revolutionaire, decoratieve techniek ontworpen door Boss Paints. Via deze techniek creëert u een semi-transparant diepte-effect op uw muren. Dit effect wordt verkregen door het verwerken van minuscule glaspareltjes, wat dan weer zorgt voor een unieke lichtweerkaatsing. In het uitgebreide kleurengamma van Ice Originals vindt u beslist wat u zoekt. Wilt u graag nog wat meer schittering op uw muren? Dan kan er gebruik gemaakt worden van de Glamour Ice-collectie. Deze techniek wordt heel exclusief wanneer aan de bestaande Ice ook nog fosforescerende pigmenten toegevoegd worden. Een muur beschilderd met Blue Ice wordt een blauwe, lichtgevende wand bij duisternis. Deze techniek is uiterst geschikt om uw muren of ruimtes een extra dimensie te geven.

Aqua Sensa

Een sfeervolle totaalafwerking voor muren en vloeren in natte ruimtes. Het is een volledig watervaste decoratieve afwerking op basis van cement en bindmiddel. Deze techniek kan op tal van ondergronden worden aangebracht, zoals oude tegels, pleisterwerk en cementering. Aqua Sensa oogt als natuursteen en geeft een gevoel van eenheid en rust. Een beetje welness in eigen huis.

Beau

Met Beau geeft u uw muren net dat ietsje meer dan met gewone verf. Het is een zeer fijne en discrete structuurverf op basis van natuurlijke componenten. Met Beau haal je werkelijk de natuur in huis.

Kalktechniek

Exclusief voor Boss Paints vertaalde Kaat Tilley de essentie van haar rijke universum in een artistiek sfeerboek vol impressies en schetsen. Een wereld tussen hemel en aarde. Uit dit boek puurde zij drie symbolische kleurenthema’s die perfect aansluiten bij de authentieke sfeer van kalkverf: sky & spirit, earth & soul, past & future. Want het tijdloze effect van Kalkverf brengt de sfeer van haar tekeningen en schetsen tot leven.

Deze technieken zijn slechts een greep uit ons aanbod. Neem gerust contact op indien u meer informatie wenst over deze of andere technieken. 

Back to Top