Dimitri Berteloot - Anzegem

A- A A+

Buitenwerk

Dimitri Berteloot - Anzegem - Buitenwerk Ook de buitenkant van uw woning kan wel eens een facelift gebruiken. En ook hiervoor staan de vakmannen van Berteloot steeds voor u klaar. Het schilderen of kaleien van uw gevel, een nieuwe kleur voor uw ramen of deuren, speciale borsteltechnieken, … De mogelijkheden zijn divers. Samen met u gaan we graag op zoek naar de manier waarop we de gewenste look voor u kunnen creëren. Uiteraard voorzien wij steeds een perfecte afwerking.

Dankzij het gebruik van hoogwaardige verven, garanderen we u een lange levensduur van uw nieuwe gevel. Hierbij enkele van de technieken die we toepassen:

Het afwerken van de buitenmuren met kalei of calime zorgt voor een uitzicht zoals de oude hoeve van weleer. Dit geeft uw woning een charmante, authentieke look. Na regenweer verkleurt de gevel zoals bij het oude kaleisysteem.

Wilt u liever niet dat uw buitenmuren er anders uitzien na een regenbui? Dan is pastime een goede oplossing. Pastime zorgt voor dezelfde uitstraling als bij kalei, maar dan zonder kleurverandering.

Heeft u nog vragen over deze of andere technieken voor de buitenafwerking van uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Back to Top