Dimitri Berteloot - Anzegem

A- A A+

Meubels - staaldeuren

Heeft u oude, antieke meubelen waar u aan gehecht bent, maar die de tand des tijds niet geheel hebben doorstaan? Of heeft u nog meubelen staan die u niet weg wil doen, maar die niet meer in de mode zijn? Laat ze dan opknappen door Dimitri Berteloot.

Uw meubelstukken hebben soms heel wat te lijden door intensief gebruik. En wie heeft er thuis geen meubelen staan die niet meer in de mode zijn? Ook kan het zijn dat bepaalde meubels gewoon niet bij de rest van uw interieur passen. Door te zandstralen, vergrijzen of herschilderen geven wij uw houten kasten, stoelen, tafels of bed een nieuwe look. Zo zien ze er weer als nieuw uit en horen ze weer helemaal bij de rest van uw interieur. Maar ook het herstellen van oudere meubelstukken door ze in de originele kleuren te schilderen, behoort tot de mogelijkheden.

Ook eiken plafonds, balken, keukenkasten en deuren kunnen we door zandstralen en/of verven een nieuwe, frisse look geven. Deze bewerkingen kunnen ook passen binnen een totale make-over van uw binnenhuisinrichting, waarbij alles mooi op elkaar wordt afgestemd. Contacteer ons gerust om te vragen naar de vele mogelijkheden. 

Volledig in opmars zijn de staaldeuren.  Wij zijn de geschikte partner voor u om een staaldeur op maat te realiseren en af te werken!

Back to Top