Dimitri Berteloot - Anzegem

A- A A+

Over ons

Dimitri Berteloot - Anzegem - Over onsWelkom op de website van schilder- en decoratietechnieken Dimitri Berteloot. Ons dynamisch bedrijf uit Anzegem, gelegen op de grens van West- en Oost-Vlaanderen, bestaat meer dan tien jaar. Voorheen deed zaakvoerder Dimitri Berteloot ervaring op in loondienst. Zijn bedrijf groeide op korte tijd uit tot een vaste waarde in de streek met heel wat tevreden klanten.

Kwalitatieve afwerking en service zijn de grootste troeven van Schilderwerken Dimitri Berteloot. Uw mening staat bij ons steeds centaal. Of u nu kiest voor een modern, klassiek of landelijk interieur: wij vinden samen met u een oplossing om uw interieur het gewenste, nieuwe elan te geven.

Zorg voor meer sfeer in huis door ons het binnenschilderwerk van uw woning te laten verzorgen. Dankzij de vele technieken die wij beheersen, van traditioneel schilderwerk tot bijzondere, nieuwe technieken zoals Ice, Aqua Sensa en Beau, kunnen wij u een bijna eindeloos aantal oplossingen bieden die tegemoet komen aan elke interieurwens.

Ook voor buitenschilderwerken bent u bij ons aan het juiste adres: wij schilderen ramen, kaleien en geven uw gevel een nieuwe look of meer karakter. Verder kan u bij ons ook terecht voor wand- en vloerbekleding en het opknappen van oude meubels. Dankzij onze goede contacten met andere professionals op het gebied van binnenhuisinrichting, kunnen wij u een totaalafwerking van uw interieur aanbieden.

Neem alvast een kijkje op onze website om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Back to Top