Dimitri Berteloot - Anzegem

A- A A+

Wand- en vloerbekleding

Dimitri Berteloot - Anzegem - Wand- en vloerbekleding Ook voor de bekleding van wanden en vloeren kan u terecht bij Dimitri Berteloot. Wij plaatsen parket, laminaat en versieren uw wanden met decoratieve lijsten, behang en muurstickers. Wij bieden u dus een totaalafwerking aan. Zo kan u uw volledige interieur een nieuwe uitstraling bezorgen en de verschillende aspecten daarvan perfect op elkaar afstemmen.  

Behang

Naast het toepassen van traditionele en bijzondere verftechnieken, kan u bij ons terecht voor het behangen van uw muren. Behang is namelijk helemaal terug van weggeweest. U kan ook opteren voor combinaties van verf en behang om zo subtiele accenten te leggen die passen binnen elk interieur.

Decoratieve lijsten

Sierlijsten zijn weer helemaal in en zorgen voor een subtiele decoratieve afwerking. Bovendien lenen ze zich ook perfect voor het wegwerken van oneffenheden en kabels. Decoratieve lijsten kunnen uw kamers ook meer karakter verlenen.  

Muurstickers

Muurstickers zijn een makkelijke, mooie en moderne oplossing om bepaalde ruimten een bijzonder karakter mee te geven. Ideaal als klein, subtiel element of net als blikvanger. Bij ons kan u kiezen uit een ruim assortiment, dat we met veel plezier integreren in de rest van uw interieur.

Parket en laminaat

Kies voor de warme uitstraling van parket of laminaat. U kan kiezen uit verschillende soorten, die we graag bij u thuis komen plaatsen.

De vakmensen van Berteloot staan u graag bij met raad en daad. Samen geven we uw woning de perfecte afwerking. Contacteer ons als u nog vragen heeft. 

Back to Top